Tegenslag na tegenslag

Na alle (vooral financiële) tegenslagen van afgelopen weken hadden we besloten om dit jaar maar niet op vakantie te gaan. Michael had tenslotte al een weekje in de sneeuw gerold en ik had mijn ogen uitgekeken in Barcelona. Het was goed zo.

Toch ging het stiekem een beetje kriebelen want na een jaar van hard werken en veel overuren draaien was het ook eigenlijk wel heel lekker om er even een paar dagen tussenuit te gaan.

Vanwege de bouwvak heeft Michael altijd in het hoogseizoen vakantie wat nu qua financiën dus nog slechter uitkomt maar daar doen we het dan maar mee. Het plan is nu om een midweekje naar Limburg te gaan en dan een dagje Keulen mee te pakken.

Ennnn als dan alles verder financieel weer wat meer meezit kunnen we altijd volgend jaar nog naar Rome, Valancia of Praag. We zien wel hoe alles loopt. Voor nu is een midweek Limburg met de liefde van mijn leven ook helemaal goed 🙂

Heb jij al vakantieplannen?

Een gedachte over “Tegenslag na tegenslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s