Autocoureur

Mijn zusje heeft vrijdag haar rijbewijs opgehaald nadat ze deze enkele weken (het was nogal druk bij de gemeente…) geleden gehaald heeft.

Aangezien ik vind dat het beter is als je regelmatig rijd na het behalen van je roze pasje wilde ik haar meteen een vuurdoop geven dus reden we gisteren naar de Ikea in Barendrecht. Een ritje van ongeveer 35 kilometer.

En god wat was ik trots! Mijn auto is niet de makkelijkste, hij rijd een stuk zwaarder dan de Chevrolet die ik hiervoor reed en zelfs bij mij slaat de motor nog wel eens af bij het wegrijden. Mijn zusje is welgeteld één keer afgeslagen en verder reed ze echt heel goed!

Op dit soort momenten ben ik blij dat ik de oudste ben van de kinderen. Ik vind het ook oprecht leuk, vooral nu ik samenwoon met Michael, om Annemarie mee te nemen en af en toe te verwennen met lunches of gewoon een drankje ergens. Ik merkte ook dat ze het echt heel leuk vond dat ze in mijn auto mocht rijden, en dat ik haar vertrouwde.

Het is leuk om te zien hoeveel beter onze band geworden is nadat ik ben gaan samenwonen. Ze komt vaker langs en lijkt toch wel blij te zijn met mij als grote zus! 🙂 Volgende week vier ik mijn verjaardag en ze stelde meteen al voor om dan wat eerder te komen zodat we samen een paar taarten kunnen bakken.

Volgende week heeft ze haar laatste examens en op 10 juli gaan we haar diploma ophalen. Ze doet het echt heel goed. Papa zou trots op haar zijn geweest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s