Gekke gewoontes

Gekke gewoontes

Of ik ze heb? O hell yeah. Ik bedoel, als ik mijn omgeving moet geloven ben ik sowieso een beetje gek. Vind ik prima. Liever prettig gestoord dan een saaie muts. Uiteraard mogen jullie zelf een mening vormen dus hieronder vind je enkele gewoontes. Oordeel zelf en neem vooral geen blad voor je mond 😉 Here we go!

Punt 1;
Ik zing altijd, ja echt altijd, mee met de autoradio. Ik antwoord ook op vragen die bijvoorbeeld de nieuwslezer stelt. Ik zeg goedemorgen terug als Mattie, Fien en Igmar goedemorgen zeggen en met quizjes speel ik uiteraard ook mee, en ja dan ben ik bijzonder fanatiek ondanks dat ik niks kan winnen.

Punt 2;
Ik hou van mooie getallen. Ik tank het liefst hele liters of betaal ronde getallen. Geluidsinstalaties (radio, tv etc.) staan op een rond/even getal. Als mijn auto weer eens een perfecte kilometerstand aantikt ben ik altijd bijzonder blij.

Punt 3;
Ik praat tegen mijn katten en laat mijn katten ook geregeld terug praten. Ook praat ik tegen mezelf en overleg ik belangrijke beslissingen met mezelf! Op het begin rolde Michael nog wel eens met zijn ogen maar inmiddels weet hij dat het gewoon geen zin heeft om er iets van te zeggen. In het ergste geval ontstaat er dan een discussie, met mezelf..

Punt 4;
Ik loop NIET over putdeksels of roosters. Stel je voor dat een rooster los laat, ik moet er niet aan denken!

Punt 5;
Als ik ga tanken snuif ik altijd alle gassen op. Ik ben wat ze noemen een ‘benzine junk’. Benzine ruikt gewoon zo lekker!

Ik ben benieuwd naar jullie mening. Brand maar los! En als je zelf nog gekke gewoontes hebt, laat maar horen haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s