Het ei is gelegd

Na mijn stedentrip naar Barcelona had ik de buitenlandse tripjes nogal te pakken. Ik wilde eigenlijk in de zomervakantie nog met Michael naar London en dan volgend jaar naar New York of Rome. Toen kwamen er financieel wat klappen (dat heb je hier eerder al kunnen lezen) en besloten we deze plannen toch maar even uit te stellen. Het hoefde ook niet allemaal NU, het kon ook wel even wachten. Wel wilde we beide nog een paar dagen weg, gewoon even uit onze vertrouwde omgeving, weg van het werk, van het moeten. Voorheen gingen Michael en ik altijd in Nederland op vakantie. Ik had nog nooit gevlogen en vond de Nederlandse vakanties altijd heel leuk. Met mijn ouders ging ik ook altijd al in Nederland op vakantie, vooral nadat mijn ouders uit elkaar gingen durfde/wilde mijn moeder niet met twee jonge kinderen een vliegtuig in, begrijpelijk vind ik dat. En ik ben ook echt niks te kort gekomen hoor 😉 Wel wil ik de komende jaren meer van de wereld zien, ik heb zo genoten in Barcelona, de andere cultuur, het echte vakantiegevoel en ik zou graag meer landen en steden zien en de verschillen met Nederland ontdekken. Maar ik dwaal af. Dit jaar dus gewoon nog even oud en vertrouwd een midweekje in Nederland. Het idee werd eigenlijk geboren na al die tegenslagen. Ik had het gehad, ik wilde er even tussenuit.

Na een kort zoektochtje op internet kwamen we uit bij een Landal park in Brabant (grensgevalletje met Limburg). Landal de Vers. Normaal vergelijken Michael en ik alles, denken we even een paar dagen na, kijk we soms nog wat verder maar na een halfuurtje zoeken waren we eigenlijk heel tevreden met het huisje wat we uitgekozen hadden. We hebben dus gewoon geboekt. Een nieuw huisje want het park word vernieuwd. We hebben alleen een impressie gezien van hoe het er uit zou moeten zien, verder is het dus nog een verassing. Iets wat ik normaal niet zou doen omdat het spanning oproept want wat nou als het toch tegenvalt of het toch heel anders is dan we in gedachten hadden? Maar gek genoeg voelt het nu best goed. Ik moet gewoon vaker loslaten. Ik hoef niet alles van punt a tot z te plannen.

De vakantie is geboekt en betaald, nu nog een paar weken werken en dan is het zo ver. Lekker een midweekje weg met Michael. Even alles vergeten. En dan misschien volgend jaar toch stiekem dat stedentripje maar boeken, je moet toch ook gewoon genieten toch 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s