Haakspullen

Toen we ons huis kochten en ik zag wat voor fantastische zolder we zouden krijgen wist ik meteen “die zolder is voor mij”. Michael is de moeilijkste niet dus ik heb mijn plekje op de zolder gekregen. Ik moet dit plekje wel delen met een wasmachine, wasdroger, vriezer, kattenbak, strijkplank en strijkijzer maar goed ook dan is er nog genoeg plek voor mijn hobbyspulletjes.

Toen ik begon met haken werd ik nogal een verzamelaar. Ieder bolletje dat ik tegenkwam kocht ik. Inmiddels heb ik dus een ontzettende voorraad bolletjes.

Een paar dagen terug wilde ik aan een nieuw projectje beginnen. Een lappenpop voor mijn ongeboren neefje of nichtje. In plaats van meteen weer bolletjes te kopen besloot ik dit keer eens in m’n voorraad te kijken.

Met wat hulp van mijn twee pluizige donderstenen kwam ik de perfecte bolletjes tegen!

Stiekem schrik ik best van die voorraad bolletjes 😋 Het zijn er echt heel veel! De komende tijd dus maar even geen nieuwe bolletjes kopen maar eerst de voorraad induiken. Tja als ik mooi garen zie kan ik het gewoon niet laten 😬

Ben jij ook een verzamelaar of koop jij alleen wat je nodig hebt?

Een gedachte over “Haakspullen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s