K*t muggen

Ieder jaar weer is het feest. Dit jaar hadden we daar helemaal geen zin in dus hadden we al voorzorgsmaatregelen genomen. Er is een hor geplaatst en er staan vieze stink plantjes op onze nachtkastjes. Maar toch vinden die rot beesten ons.. Het lijkt wel alsof ze onder de deur doorkomen.. Michael slaat gemiddeld iedere nacht 5 muggen dood.. Iedere mug weer zit vol met bloed, ons bloed.. Daarbij doen we dus beide geen oog dicht, het is dus ook echt een wonder dat hier nog geen gillende ruzies uitgebroken zijn..

en als je denkt dat ik overdrijf.. ik heb maar liefst 18!!!! muggenbulten.. 18!!!! Ze zijn groot en jeuken vreselijk.. vooral die op mijn benen zijn heel naar omdat mijn broek daar bij iedere beweging langs schuurt. Michael is zelfs in z’n lip geprikt.. die werd dus wakker met een ontzettend dikke onderlip.

En als je me niet geloofd.. hieronder het bewijs 😬

Heb jij ook zoveel last van die rot beesten?

4 gedachtes over “K*t muggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s