Vaderdag

Even een kort berichtje van mij.

Het is weer vaderdag. De vijfde vaderloze vaderdag. Het is een beladen dag, moeilijker dan normale dagen. Ik hou me vast aan de gedachte dat het is wat het is. Ik moet me neerleggen bij de realiteit, en soms is dat gewoon best vervelend.

Ik zoek veel afleiding wat in dit drukke weekend weinig moeite kost. Gisteren avond zaten we in Pathé en vanmiddag gaan we naar mijn zwager en schoonzus. Dat moet uiteindelijk dus wel goed komen.

Uiteindelijk, als ik het heel zwart wit bekijk, is dit voor mij gewoon een zondag. Zo zou het ook moeten voelen. Een zondag zoals alle zondagen. Misschien dat in de loop van de jaren het makkelijker word, stel we worden ooit ouders en vaderdag word gevierd voor Michael. Dan zal een dag als deze misschien heel anders voelen. De tijd zal het leren..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s