Zó moe

Dit weekend was heerlijk. Echt!
Zaterdag naar de bioscoop geweest. Naar Deadpool 2, heb in tijden niet zo gelachen! En zondag naar mijn zwager en schoonzus. Hebben daar nog in de tuin allemaal lekkers op de BBQ gegooid. Een leuk weekend dus.

En dan komt nu de ‘maar..’
We hebben (zoals je eerder kon lezen) erg veel last van muggen. Dit weekend was dit niet anders.. Inmiddels ben ik een zombie en zie ik er uit alsof er minimaal 3 vrachtwagen over me heen gereden zijn. Van mijn zwager en schoonzus hebben we een electrische vliegenmepper gekregen en deze is vannacht goed uitgetest.. Je kan dus begrijpen dat ik gesloopt ben. Ik onthoud niks, mijn geheugen is zo wankel als wat. Ik ben traag, loop als een slak en heb nergens zin in.

Vanmorgen ging om 05.50 de wekker maar eigenlijk waren we toch al wakker.. Geslapen hebben we vannacht namelijk niet veel. Mijn werk afbellen voor een beetje (heel veel..) vermoeidheid ging me ietjes te ver dus ik hees mezelf uit bed. Smeet een laag make-up op mijn gezicht, schoof en schaaltje vla (de inhoud uiteraard) naar binnen en strompelde naar mijn auto. Ik besloot eigenlijk meteen dat dit geen lange dag ging worden en dat ik het hoognodige zou doen en daarna weer naar huis zo vertrekken. Mijn baas vond dit prima, de topdrukte is voorbij en ik heb vrijedagen zat.

Om half één heb ik al mijn spullen op een hoop gegooid, mijn jas aangetrokken en mezelf als een slak naar mijn auto verplaatst. Al rijdend naar huis een boterham naar binnen geduwd en nu lig ik languit op de bank vermoeid naar de televisie te kijken. Straks alleen nog even op de fiets de cavia van mijn tante eten en drinken geven en nog een simpele maaltijd koken en dan is het voor mij echt wel genoeg geweest.

Ik voel me oud, echt oud.. Mijn oma van midden 70 is een stuk fitter dan ik ben op het moment. De komende dagen maar een beetje rustig aan doen en hopelijk ben ik dan snel weer zo snel als het licht.

Voor nu, slaap lekker.

4 gedachtes over “Zó moe

  1. Ka

    Zit er nergens in je huis een laag water, in de kruipruimte ofzo? Of in de tuin? Pak de oorzaak aan, ze moeten in de buurt eitjes leggen als je er zoveel last van hebt. Kan niet anders.
    Wij hebben horren voor het raam, love them!

    1. Horren hebben we ook. Geen water in de tuin of kruipruimte. Wel hebben we een sloot die grenst aan de tuin. Als dat het probleem is dan moet de sloot dicht haha, denk niet dat de gemeente het daar mee eens is 🙈 we hebben vannacht voor het eerst onder onze klamboe geslapen en geen enkele mug gehoord!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s