éven klagen hoor..

Gisteren ging ik naar de apotheek, op de fiets. Het feit dat ik op de fiets ging was al bijzonder aangezien mijn fiets stof staat te happen sinds ik ruim 1.5 jaar geleden mijn eerste auto (die rampen-bak, ook wel Chevrolet Matiz genaamd) kocht. Ik moest ook de cavia van mijn oom en tante eten/drinken geven en die wonen op loopafstand dus met de auto gaan leek me iet wat lui te noemen.

Aangekomen bij de apotheek zag ik een jonge gozer wat rommelen in een ontzettend dure patserbak. De auto was van papa die a) veel te luid sprak in de apotheek b) wel een nummertje getrokken had maar hier schijnbaar maling aan had en gewoon maar een balie koos, want waarom wachten tot je nummer op het scherm verschijnt? Ik had geen haast dus wachtte rustig tot mijn nummer op het scherm verscheen.

Zoonlief kwam de apotheek binnen en trok een nummertje. Gaf de autosleutel terug aan zijn vader en wachtte netjes tot zijn nummer zichtbaar werd op het scherm. Goed opgevoed, dat dan weer wel.

Zoonlief had blijkbaar niet het geld dat papa wel had want hij droeg een trainingspak, sportsokken en JAWEL Adidas badslippers. Papa stond daar in zijn nette broek met jasje er boven en ontzettend glimmende lakschoenen en zoonlief stond er naast in zijn badslippers.. Het kan dat dat de mode is van dit seizoen maar dat heb ik dan schijnbaar gemist, gelukkig maar eigenlijk.

Stiekem vond ik het sneu. En ik snap ook oprecht niet waarom papa en mama niet tegen zoonlief zeggen dat een trainingspak is om in te sporten en badslippers draag je na het badderen, niet als je naar de apotheek gaat. Als hij daar niet met zijn pappie had gestaan had ik gezworen dat het een tokkie was, echt.

Nou goed, ieder zijn smaak natuurlijk maar mijn ogen gingen er een beetje van bloeden.

Weer genoeg geklaagd voor vandaag, tot morgen!

Een gedachte over “éven klagen hoor..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s