Papzak

Vandaag gaan we even op de persoonlijke toer want sjoggie moggies wat baal ik.

Járen terug was ik een slank poppetje. 65 kilo, geen vetjes te zien. Ik stopte met paffen, wat uiteraard een goede keuze was alleen… dat zorgde voor een toename in gewicht van zeker 10 kilo. En weetje waar die 10 kilo zit? ALLEMAAL OP MIJN BUIK. Ik heb het nog geprobeerd terug te duwen naar mijn billen maar tevergeefs.

Nu komt probleem twee. Zodra het warm word buiten (WAT IK HEERLIJK VIND) houd ik dan toch een partij vocht vast.. Waardoor ik dus helemaal een Michelin mannetje lijk.. Mijn omgeving zegt “nee joh je bent niet dik” mijn weegschaal zegt “goeie bmi” maar die spiegel… Die is niet zo mild..

Gisteren trok ik een spijkerbroek over mijn billen en heb niet eens geprobeerd de knoop dicht te krijgen. Hij ging wel dicht hoor, alleen zou ik dan wel constant mijn adem moeten inhouden, en dood gaan in die spijkerbroek was niet de planning. Met mijn spijkerbroek, waarin ik me echt een rollade voelde, liep ik de sportschool uit.. Lichtelijk gefrustreerd want ik ga inmiddels al ruim een halfjaar iedere week minimaal 1 (soms zelfs 2 of 3 keer en hardloop ook nog..) naar de sportschool en nog ben ik niet slank.

Vanmorgen wilde ik dus echt geen spijkerbroek aan, want over de rand hangt minimaal een meter buik.. Ik heb dus maar een jurkje uit de kast getrokken, die overigens zeker één maat kleiner is dan een jaar terug dus hoe het kan dat mijn broeken niet meer passen is mij een raadsel. Ik probeer mezelf te doen geloven dat ze gekrompen zijn in de was maar als je op 30 graden wast is die kans ook bijzonder klein.

De komende tijd word het dus sporten, sporten en nog meer sporten en tussendoor ook nog letten op mijn voeding. En ik pak vaker de fiets (ja die ene die onder het stof zat). Hopelijk pas ik dan binnenkort weer in mijn spijkerbroek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s