The day after

Het is the day after en ik voel me eigenlijk heel goed. Bij de bloedbank zeiden ze dat ik me een aantal dagen wat minder zou kunnen voelen. Niet ziek oid maar gewoon iets minder energiek. Het gekke is, ik voel me beter dan ooit!

Ik zit lekker in mijn vel. Voel me prettig. Voel me goed over wat ik heb gedaan en voor mijn gevoel straal ik echt. Gek is dat hé, ik zou er iets van moeten merken maar ondertussen loop ik met mijn hoofd in de wolken.

Daarbij telt misschien ook mee dat ik vanaf vandaag weer serieus aan de lijn doe. Ik heb een ultra hippe app gedownload, waar ik overigens nog weinig van snap maar dat zijn details. Het doel is om 1800 kcal per dag tot me te nemen, 8000 stappen te zetten per dag, 2 keer per week te sporten (sportschool of hardlopen) en vaker de fiets te pakken in plaats van de auto. De komende weken ga ik uit zoeken wat het beste werkt voor mij en ik ga mijn uiterste best doen om in ieder geval een kilo of vijf af te vallen.

De komende maanden gaan we knallen en ondertussen zal ik jullie op de hoogte houden. Met de juiste instelling en wat doorzettingsvermogen komt het vast allemaal goed 🙂

Een gedachte over “The day after

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s