Hoe dan!?

Vanmorgen, zoals iedere morgen, wandelde ik mijn inloopkast in en zocht een goeie jeans uit. Ik kwam een fijn exemplaar tegen en schoot mijn benen erin. Wiebelde wat, sprong een beetje en gaf een ruk aan de bovenkant van mijn broek. Een oorverdovend gekraak welke vooral pijnlijk was voor mijn ziel vulde de ruimte. Was dat mijn broek?

De afgelopen week heb ik ontzettend netjes gelet op alles wat ik in mijn mond stopte. Ik hield alles bij in mijn nieuwe app en was onwijs lekker bezig. At gemiddeld tussen de 1600 en 1800 kcal per dag. Heb ontdekt hoe lekker blauwe bessen en frambozen zijn en dronk waanzinnig veel water in plaats van mijn 8 bakken koffie die ik voorheen per dag naar binnen goot. En ik zwoegde ook nog in de sportschool, ik kon er nota bene dagen niet van lopen..

Nu snap ik echt wel dat een weekje lijnen niet meteen een slank postuur geeft maar kom op zeg ik scheur na een week lijnen gewoon uit mijn broek. HOE DAN!?

Nou goed, vanavond dus maar weer sporten en hopen dat ik dan snel positieve veranderingen ga zien. Één positief punt; ik mag weer gaan shoppen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s