What to do..?

Gisteren hadden Michael en ik het over wat we nou écht graag zouden willen doen de komende jaren. Welke landen of plaatsen willen we nog bezoeken? en wat staat er nou op onze bucket list? Het zette mij wel aan het denken. Ik ben geen wereldreiziger maar toch wil ik graag nog meer van de wereld zien. Ik hou van stedentrips, gewoon even een dag of vier een plaats (zeg; Barcelona) bezoeken. Ik ben geen zon en zee vakantie-mens. Twee weken aan een zwembad liggen zonder dat je echt iets van een land ziet is niet mijn ding, als ik ergens ben wil ik lekker de toerist uithangen!

Michael gaf aan dat hij met mij naar Amerika wil, volgend jaar al als de portemonnee dit toe laat. Een auto huren, beetje rond rijden en plaatsjes bezoeken. Helemaal mijn ding dus top! Maar met maar 1 uur en 50 minuten (keer 2..) aan vliegervaring ook wel een bijzonder lange vlucht, maar als dat het enige obstakel is dan komen we daar ook wel overheen 😉

Ik wil graag nog naar: Rome (lijkt me een bijzondere stad!), Lissabon, Praag, New York, Bali, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Japan en een paar dagen Londen lijken me ook leuk. Genoeg plaatsen dus 😉 Ik denk dat dat de komende jaren a) een beetje te veel van het goede word, we zullen dus moeten kiezen en b) als ik het allemaal wil doen moet ik een sponsor zoeken 😉 Rome wil ik stiekem in oktober misschien al doen. Gewoon een dagje of 4. Mike en ik zijn dan 9 (!!!!!) jaar samen en dat mag natuurlijk wel gevierd worden.

En of het ook echt allemaal gaat gebeuren de komende jaren? De tijd zal het leren. Voorlopig zit ik lekker op mijn werk, ik hoop begin 2019 een vast contract binnen te slepen want als het aan mij ligt ga ik hier nooit meer weg 😉 Een vaste baan betekend wat meer financiële vrijheid dus misschien ook wat meer reisjes 😉 De komende tijd gewoon hard werken, genieten van alles en dan zien we het later allemaal wel weer 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s