Haken voor baby’s

Er is een heuse baby booming aan de gang in mijn omgeving en daardoor mag ik dus lekker aan de haak!

Voor mijn baas, die in augustus zijn 3de kindje verwacht kruipt er nu langzaamaan een olifantje van mijn haaknaald. Voor mijn toekomstige nichtje word het óf een olifant óf een konijntje, hier ben ik nog niet helemaal over uit. Ook heb ik bijtringen besteld die ik wil gaan omhaken met een leuk beestje eraan. Deze bijtringen moeten uit China komen dus dit zal nog wel een week of 3 gaan duren eer deze er zijn. Ik denk dat ik daar een konijntje omheen haak dus dan is voor mijn nichtje een konijnen knuffeltje voor erbij natuurlijk leuk, gewoon om het in één stijl/thema te houden 😉

Ik denk dat mijn baas niet weet dat ik haak dus dit zal als een verassing komen, ik hoop dat hij en zijn vrouw maar vooral de kleine het leuk zullen vinden! Ze is uitgerekend in augustus dus ik heb nog minimaal twee weken om het knuffeltje af te krijgen, wat zeker gaat lukken want ik hoef naar maar 1 arm en 2 beentjes, dan in elkaar zetten en klaar 🙂 Ik ben echt benieuwd naar zijn reactie.

Voorlopig zijn we dus nog wel even druk met allemaal projectjes. Voor mijn toekomstige nichtje gaat het een mand worden met allerlei spulletjes erin. Sowieso één knuffeltje en een bijtring (ik kan niet teveel er over zeggen want misschien leest ze wel mee 😉 ) en misschien nog een aantal andere dingetjes maar hier moet ik nog even over nadenken.

Genoeg te doen nog dus! Word vervolgd.

2 gedachtes over “Haken voor baby’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s