‘wat kan jij schelden zeg’

‘Hier moeten stickers bij, maak jij deze even snel? De wagen gaat over een uur weg’

Normaal lukt dat.. Ik loop naar mijn printertje, gooi er een rol stickers in, zoek het bestandje, druk op afdrukken, wacht enkele minuten en klaar. Vandaag liep dat even anders..

De rol wilde er niet doorheen. Of nou eigenlijk, hij wilde er alleen schots en scheef doorheen. Niet handig als je barcode er als een verschrompelt balletje uit komt.. Na vijf minuten was ik het goed zat, trok met een harde ‘KUT’ en ‘KLOTE’ met veel geweld de rol stickers uit de machine. ‘Manuela, zijn mijn stickers al klaar’. Één boze blik was genoeg.

De bedrijfsleider kwam er bij en besloot dat het genoeg was geweest. De printer moest maar eens een goede beurt krijgen (ja wie niet 😉 ). De monteur is gebeld dus binnenkort zal alles wel weer naar behoren werken. Ach ik heb maar 1,5 jaar om een servicebeurt hoeven klagen voordat het eindelijk zover is 😉

De directeur kwam naast me staan. Keek wat moeilijk en zei ‘jij kan schelden zeg’. Het verraste me dat dit de eerste keer in 1,5 jaar was dat hij het hoorde want ik kan, als het tegenzit, aardig wat afschelden. Beter uit je systeem dan er de hele dag mee blijven lopen legde ik uit. Ik kreeg een goedkeurend knikje terug van hem.

Tja wat zal ik zeggen, anger management staat ook nog ergens op het ‘to do’ lijstje. Terugkijkend viel het allemaal nog mee. Bij mijn vorige baan had ik wekelijks een fikse ruzie met meneer Printer. Ik stuurde de digitale printer aan en op de één of andere manier waren wij geen vriendjes. Vrijwel nooit liep het gewoon soepeltjes de printer uit. De ene dag kan ik daar beter mee dealen dan de andere dag. Bij Luiten probeer ik altijd de ‘adem in, adem uit’ techniek maar soms heel soms is het gewoon wel eens klaar en dan is een harde ‘KLOTE’ (hmm lekkere woordkeuze..) gewoon best lekker.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s