Korte vakantie

Gisteren zijn we terug gekomen vanuit Brabant. We hebben vijf heerlijke dagen gehad. Maandag zijn we wezen winkelen in Nijmegen. Wat een prachtige stad is dat zeg! We hebben geluncht bij een restaurantje waar ze ontzettend veel vegetarische gerechten op de kaart hebben staan. Dat was een hele fijne verassing aangezien dat niet vaak zo is. Ik heb een heerlijke burger op die niet van “echt” te onderscheiden was. Als je dus in Nijmegen bent ga dan vooral wat eten bij Arsenaal 1824. Op dinsdag was het 36 graden en zijn wij 1,5 uur wezen wandelen. Je kan het gek noemen, wat het ook wel een beetje was maar het was echt een hele fijne wandeling! De natuur rond het landal park waar we zaten was prachtig en eigenlijk was de warmte goed vol te houden! Bij terugkomst hebben we een duik genomen in het zwembad om af te koelen! De tweede dag was ook erg geslaagd :).

Op woensdag zijn we naar Zooparc Overloon geweest. Wat een waanzinnig gave dierentuin is dat! Plus, de groentenkroketten zijn daar het aller lekkerste 😉

Op donderdag zijn we naar het oorlogsmuseum geweest. Dat was erg interessant en indrukwekkend! Ze hadden er zelf een hele oude dwarsfluit in hun tentoonstelling die bespeeld is door een jonge student die in een werkkamp zat. Indrukwekkend om te zien was dat. Blijkt maar weet dat muziek in een vreselijke tijd toch troost kan bieden!

Vrijdag zijn we rond 10:00 uur naar de receptie gegaan om onze sleutels in te leveren. Onderweg naar huis hebben we bij ’t sonnetje in Maasland nog een lekkere pannenkoek gegeten en daarna zat de korte mini vakantie er al weer op. Het was kort maar krachtig.

De komende tijd gaan we ons inlezen in de westkust van Amerika zodat we die vakantie binnenkort kunnen uitstippelen! Spannend word dat! De voorpret is in ieder geval al heerlijk 🙂

Ik hoop dat jullie zomer net zo leuk is als die van mij! Ik ben aankomende week nog vrij en daarna mag ik weer aan de bak, nog even een paar daagjes rustig aan doen dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s