Haken, haken en nog meer haken

Vanwege een heuse babyboom ben ik aardig aan de haak! Ik heb in 8 weken tijd 4 projectjes van mijn haaknaald gekregen en ben met nummer 5 bezig. Drie van de vijf zijn nog even geheim aangezien ze voor mijn ongeboren nichtje zijn en je weet maar nooit wanneer belanghebbende mee lezen 😋 Laat ik één dingetje verklappen: wij zijn zo trots dat we nogal uitpakken maar daar komen de toekomstige papa en mama in november wel achter 😙.

Wat ik wel kan laten zien is een setje wat ik voor de kleine van mijn collega heb gemaakt. Hij of zij kan elk moment geboren worden en aangezien het geslacht niet bekend is heb ik voor mintgroen gekozen, deze kleur kan voor een meisje en een jongetje vind ik 😉 Mijn collega weet volgens mij niet eens dat ik haak en als hij het wel weet verwacht hij vast geen cadeautje van mij. Ik ben heel erg benieuwd wat hij er van vind, hopelijk vind hij het een mooi gebaar vanaf mijn kant 😙 Ik heb gekozen voor een lappenpop en een bijtring, deze doen het beide altijd erg goed bij baby’tjes! Nu is het wachten tot de kleine geboren word! 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s