Hoofdpijn 👓

Al weken heb ik hoofdpijn dus bezocht ik vorige week mijn opticien. Mijn sterkte was veranderd dus heb ik niet één maar twee brillen uitgezocht. Vrijdag mocht ik ze ophalen.

De eerste dagen zijn achter de rug maar ik moet nog erg aan de sterkte wennen. Dit is niet gek want ik heb opeens een cilinder dus dat vergt wat aanpassingsvermogen van mijn hersenen. Over een paar dagen ben ik vast helemaal gewend.

Persoonlijk vind ik de bril met de roze binnenkant het leukst. Mike vind de blauwe het leukst. Ik denk dat ik de roze het meest zal dragen maar een beetje kunnen afwisselen lijkt me leuk. Het is de eerste keer dat ik er twee heb, maar met een sterkte van -6,5 is dit best verstandig. Mocht er iets gebeuren met één bril dan heb ik een reserve!

Ik ben er erg blij mee. De brillen zitten lekker en zijn lekker ligt. Nu nog wennen aan de glazen en dan gaat hopelijk ook de hoofdpijn weg!

4 gedachtes over “Hoofdpijn 👓

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s