Het werkt dus niet

Mijn nieuwe brillen zijn drama! Alles draait, en ik lijk wel een dronkenlap.. De eerste keer dat ik terug ging hebben ze mijn bril wat beter afgesteld en wilde ik het zelf nog even proberen, want een cilinder aanpassing is gewoon wennen. Het werd alleen niet beter en gisteren was ik het zat. Ik vertrouw mijn ogen gewoon niet in het verkeer en ik heb de hele dag hoofdpijn en ben kotsmisselijk.. Ik ben dus maar weer terug gegaan.

Er is een nieuwe meting gedaan maar door dat deze op het einde van de dag is afgenomen en ik moe was door die rotbril is die meting niet betrouwbaar. Inmiddels heb ik mijn oude bril weer op, ik zie niet scherp maar de wereld staat in ieder geval stil. Zaterdag heb ik een nieuwe meting, is deze weer niet goed dan word het een retourtje oogarts.. Zin in! (NOT)..

Nou goed, lichtpuntje; specsavers neemt me serieus en neemt ook alle tijd voor me. Moeten er nieuwe glazen in omdat de sterkte toch niet goed is dan word dat kosteloos gedaan. Dit is een ontzettende gerusstelling, ik bedoel mijn geld groeit niet aan een boom (was het maar waar..)

Ik zal het dus nog even met mijn oude bril moeten doen. Niet ideaal maar het is niet anders. Hopelijk gaat de meting goed zaterdag en kan ik een week later mijn brillen weer oppikken. Even afwachten dus!

*Word vervolgd*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s