Appel is gezond toch?

Sinds we terug zijn van vakantie ben ik aan de lijn. Ik sport 3x in de week (1x sportschool, 1x hardlopen en 1x wielrennen) en eet gezond. Op mijn werk is wekelijks taart en nu dus in twee weken tijd al 5 keer. Niet normaal toch! Ik sla netjes over want zo sterk ben ik.

Of nou.. Was..

Ik liep de kantine in en zag twee dozen appeltaart staan. Nu zal je denken, appeltaart boeiend. HET WAS APPELTAART VAN DUDOK. DU FUCKING DOK. Ik heb dus gewoon even een stukje genomen, en ja met slagroom. Ik bedoel, als je het doet moet je het goed doen. Kees, mijn collega is net als ik aan het lijnen en we houden elkaar scherp. Slaan alle gebakjes over. Dus toen Kees binnenkwam, een stuk taart naar binnen schoof en mij zag sprak hij deze wijze woorden “Jij bent ook gezwicht zie ik”. Tja wat zal ik zeggen, de boog kan niet altijd gespannen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s