Met mijn billen op een veel te klein zadel 🚴‍♀️

Gisteren heb ik mijn tweede rondje gereden op mijn racefiets. Wederom had ik last van bibber beentjes want ik blijf die klikpedalen, ondanks dat het prima gaat, wat eng vinden. Daarbij zit dat zadel echt vreselijk. Ik heb namelijk een best wel aanwezige bilpartij en dat zadeltje is echt minuscuul.. niet eens groot genoeg voor één bil.

Goed, ik ging dus vol goede moed fietsen toen ik na enkele seconden al door had dat er iets niet klopte. Liep ie nou aan? Hmm.. ik fiets zonder kilometerteller, stomme dingen vind ik het alleen zat die sensor nog op m’n frame alleen die sloeg dus bij iedere beweging tegen mijn spaken aan. Die heb ik er dus eerst maar even (met grof geweld) afgetrokken. Top, ik kon weer verder.

Na 5,5 kilometer trapte ik mij een ongeluk, hoorde een waanzinnig raar geluid en kwam niet meer voorruit. What te f*ck is dit nou weer. Mijn ketting was er afgevlogen en ik kreeg dat waardeloze ding niet meer op zijn plek. Een ouder echtpaar zag mij klungelen en bood aan mij te helpen. Ik kon meneer wel zoenen want hij repareerde dat ding alsof hij het elke dag deed. Ik kon dus weer verder!

Onderweg kwam ik een groep solex rijders tegen, leuk om te zien was dat! Ook was het heerlijk weer en kwamen er even later ook nog allemaal oldtimers langs! Het was een leuk tochtje van 30 kilometer! Ondanks het te kleine zadel, wat een kwestie van wennen schijnt te zijn, vind ik het ontzettend leuk! Voorlopig ga ik het nog even proberen met geleende spullen maar als ik het over een paar weken nog leuk vind ga ik toch eens even kijken voor wat hippe kleding al gaat dit nu eigenlijk gewoon prima. Misschien een ander zadel, maar dat zien we tegen die tijd wel haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s