Humor

Niet iedereen heeft het, humor. Ik vind zelf dat ik best ‘grappig’ ben. Al zijn de meningen daar sterk over verdeeld maar dat terzijde. Ik heb wel ook enig sinds sadistische humor hoor. Pas lag Luke heerlijk te slapen, hij draaide zich om en pleurde zo van de bank. Ik ben naast hem op de grond gaan liggen van het lachen. Dat is zeg maar mijn humor.

De volgende grap vind ik bijvoorbeeld bijzonder grappig.
Waarom zit er water in een rivier? Anders stoft het zo als er een boot langskomt. *rolt op de grond van het lachen*. Ik ben overigens ook de enige die deze grap leuk vind. Mike keek me aan met een stijf gezicht en vertelde me dat ik geen grappen meer mag vertellen..

Vandaag moest ik even een flyertje maken voor ons bedrijfsuitje. Ik kon het niet laten hier een waanzinnig leuke (al zeg ik het zelf) woordspelingsgrap in te verwerken. Ga er maar eens goed voor zitten, hier komt ie!

bedrijfsuitje

Wederom ben ik de enige die er om kan lachen..

Tja wat ik al zei, niet iedereen heeft humor..

 

 

 

 

Voetnoot: Stanley vond mijn bootgrap ook leuk!!!
En Rebecca kon erg lachen om mijn bedrijfsUItje.

Een gedachte over “Humor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s