Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken!

Ik heb dus een fiets gekregen van W. Een mooi ding maar (er is altijd een maar..) hij functioneert niet. Nu wil ik een gegeven paard absoluut niet in de bek kijken maar wat een drama die fiets 🤭 Ab (m’n schoonvader) is zaterdag enkele uren bezig geweest het ding aan de praat te krijgen maar hij had weinig succes. Er is stuk: de voor derailleur, de tandwielen (voor en achter), waarschijnlijk de ketting en er zal nog wel wat tevoorschijn komen als je eenmaal aan het repareren bent. Aangezien mijn budget op €0,- staat gaat dit dus niks worden.

Besloten is dus om de fiets even te laten voor wat het is. Momenteel gebruik ik dus de fiets van Michael. Dit is een Trek, een mooi instapmodel waar ik zeker een paar jaar plezier van kan hebben. Zaterdag heb ik mijn eerste outfit gekocht en meteen een ritje gemaakt en het zit allemaal heel fijn!

Als ik binnenkort de energie en het geld heb om de fiets van W onder handen te nemen dan ga ik daar natuurlijk voor maar voor nu gaat dat financieel gewoon niet. Het enige, en het lastigste, hoe vertel ik dit aan W? Misschien is even niks zeggen het makkelijkst 🤫

Een gedachte over “Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s