Bullet Journal – Weekly

Maan zou Maan niet zijn als ze niet meteen door zou pakken. Ik heb dus alvast voor de eerste week van december een weekly (weekplanner) gemaakt. Ik heb het vrij simpel en minimalistisch gehouden. Ik denk dat daar ook meer mijn stijl naar neigt dan naar dat hele drukke en volle. Dit minimalistische zorgt er voor dat ik overzicht heb, wat nogal belangrijk is is aangezien ik hem als agenda ga gebruiken 😉

Ik heb de data over twee bladzijdes verdeeld om meer ruimte voor tekst te creëren. Ook heb ik een vakje voor notities toegevoegd. Op Pinterest kom ik allerlei zaken tegen die ik nog zou kunnen toevoegen zoals een mood tracker, eet tracker, sport tracker etc.. Alleen ik ken mezelf (pfoe gelukkig) en weet dat ik dit toch nóóit ga invullen vandaar dat ik dit dus heb weggelaten. Wel denk ik dat ik na iedere maand een spread vul met mijn herinneringen. Hier op schrijf of teken ik dan de belangrijke dingen die er zijn gebeurd. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals een lekkere maaltijd die ik gegeten heb of grotere dingen zoals een dag dierentuin. Ik twijfel nog of ik per maand één stijl aanhoud of gewoon lekker iedere week een andere lay-out kies. Dat laatste vind ik leuker alleen mijn perfectionisme krijgt het dan wel meteen bijzonder benauwd! Goede les voor mijn perfectionisme misschien 😉

img_7481Dit is de spread geworden. Zoals ik al zei heb ik hem lekker minimalistisch gehouden. December staat bij mij altijd in het teken van kerst (bij wie niet..?), vandaar de leuke gouden stipjes bovenaan de pagina. Links vond ik hem nog een beetje kaal dus heb ik hem opgeleukt met de achterzijde van een stuk inpakpapier en hier twee inspirerende zinnetjes op geplakt.

Vervolgens deed ik met een goed gevoel mijn bullet journal dicht en ging  hij vanzelf weer open. Dat vind ik dus ontzettend irritant dus heb ik daar maar meteen een oplossing voor gevonden 😉 Ik heb er gewoon een simpel elastiek op bevestigd.

7268ea6a-8146-4761-a6e3-d23356292d95

Dat was het weer voor nu! Deze week ga ik aan de slag met de tweede week van december. Wil je weten of ik mijn perfectionisme aan de kant heb gezet? Binnenkort weet je het 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s