Opgefokte lui

Gisteren ging ik zoals gewoonlijk op dinsdag naar mijn werk. Ik reed de A4 af richting de Kruithuisweg. Voor mij zat een klein rood autootje en achter mij een dikke Renault Clio. De bocht naar de Kruithuisweg is scherp, heel scherp. Meer dan 40km per uur moet je echt niet gaan. De Renault-meneer dacht daar anders over en duwde me bijna de bocht uit. Bij het stoplicht stopte hij, draaide zijn raampje open en riep “kon je het gaspedaal niet vinden Kankerhoer?”. Ik vroeg hem of hij ook normaal kon doen en draaide mijn raampje weer dicht. Dat triggerde hem schijnbaar en meneer stapte uit. Snel drukte ik de vergrendeling van mijn deuren in, mooi niet dat hij mij uit mijn auto zou trekken. Het stoplicht was nog steeds rood, die blijft normaal nooit zo lang rood.. Er kwam een motorrijder aan die de Renault-meneer zag uitstappen.

Met angst zweet bleef ik maar naar het stoplicht kijken. WORD NOU GROEN! Nee, nog steeds harstikke rood.. De motorrijder kalmeerde de Renault-meneer en godzijdank sprong het stoplicht op groen. “Gas op de plank” was het enige dat ik dacht..

Ik heb een deel van zijn kenteken onthouden, ik besef mij dat ik hier weinig aan heb. Aangifte ga ik ook niet doen, wel ben ik me kapot geschrokken. A) er zat een rode auto voor mij waar ik niet doorheen kon en wilde.. B) waar maak je je in godsnaam zo druk over? Dan kom je 30 seconden later op je werk, god wat vervelend..
Ik snap oprecht niet waarom iedereen zicht zo druk maakt. Wat heeft deze meneer hier nou mee gewonnen? Ik was een halfuur later al weer van de schrik bekomen en kan er nu vooral om lachen. Die man moet wel bijzonder slecht in zijn vel hebben gezeten om zo belachelijk te doen. Ik trek er maar lering uit, nooit worden zoals deze man 😉

asociaal-rijgedrag

2 gedachtes over “Opgefokte lui

  1. Ka

    Bizar gedrag.
    En ik moet er nooit achteraf om lachen.
    Ik maak me er zorgen om. Waar moet dat heen met zulke lui en wat gaan ze anderen nog aandoen?
    Ik kan oprecht van slag zijn als mij dit overkomt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s