Bullet hier Bullet daar

Hoi!

Ik ben dus zoals jullie hebben kunnen zien veel bezig in mijn Bullet Journal. Omdat mijn hoofd de laatste maanden echt overstroomd zocht ik iets wat mij rust zou geven. Mijn bujo werkt heel goed. Gewoon een uurtje bezig zijn en nergens anders aan hoeven en kunnen denken.

De volgende pagina’s zijn er weer uitgerold de afgelopen dagen 🙂

Een gedachte over “Bullet hier Bullet daar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s