Brillen drama

Het brillen drama begint zo langzamerhand op een soap te lijken. Een soap die me welgeteld 500 euro gaat kosten als ik pech heb. Het werkt namelijk echt nog steeds niet. Het is drama. Vanmiddag heb ik een gesprek bij de opticien om te kijken wat we nog kunnen doen. Ik wil eigenlijk gewoon mijn geld terug. Mijn moeder gaat mee omdat die net even wat meer voor elkaar krijgt als ik meestal..

Het geeft me ontzettend veel spanning en ook nog eens een berg hoofdpijn. Het is gewoon heel erg vervelend. Ik heb er geen vertrouwen in dat dit nog goed komt, niet bij deze winkel in ieder geval. Ik heb uiteraard mijn rechten als consument opgezocht dus hoop dat het gaat zoals ik wil..

Het ging financieel allemaal al wat stroef en dan ook dit nog.. Sta stijf van de spanning en wil gewoon dat dit opgelost word. Ik wil ze best de kans geven nog eens met nieuwe glazen te komen maar eigenlijk is het vertrouwen gewoon weg.

Ik wacht vanmiddag even af en uiteraard komt hier nog een vervolg op.

Duimen jullie op een goede afloop? Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s