Ogen soap vervolg

Hoi allemaal!

Afgelopen maandag ben ik bij de optometrist geweest. Ze begonnen met een oogdruk test, deze was goed. Ik heb druppels in mijn ogen gekregen die zorgen dat ik minder accommodeer. Terwijl de druppels inwerkte is er een foto gemaakt van mijn netvlies. Hierop was duidelijk te zien dat ik bijziende ogen heb. Verder geen bijzonderheden.

Toen de druppels ingewerkt waren is er een nieuwe meting gedaan. Deze is iets anders dan de glazen in mijn bril maar het verschil is niet schokkend. Vervolgens is er een kleurstof in m’n ogen gedruppeld om mijn traanfilm te kunnen bekijken. Hier gaat het dus mis! Ik heb genoeg traanvocht alleen is deze van erg slechte kwaliteit waardoor het niet hecht aan mijn oog, mijn traanvocht heeft hierdoor dus geen effect.

Ook is er gekeken of mijn ogen netjes samenwerken. Voor deze test ben ik gewoon geslaagd!

Het advies is nu om toch m’n glazen weer te laten aanpassen en om oogdruppels te gaan gebruiken on mijn traanfilm weer in goede conditie te krijgen. Omdat mijn oog dus enorm uitdrogen. krijg ik hoofdpijn en gaan mijn ogen branden. Over een aantal weken zou dit al beter moeten gaan.

Vrijdag moet ik bij de opticien nog even de sterkte laten checken. Ik krijg dan een pasbril op. Als dit allemaal goed is dan worden er nieuwe glazen besteld.

Komt er dan nu toch echt een einde aan dit avontuur? IK HOOP HET 🤓

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s