Bullet journal 🎨📓

Ik ben weer een stukje verder in mijn Bullet journal!

Ik heb een (al zeg ik het zelf) ontzettend leuke spread gemaakt met bijtjes. Totaal niet toepasselijk voor januari maar wat maakt dat ook eigenlijk uit! Als ik naar de bijtjes kijk word ik er helemaal vrolijk van!

Inmiddels ben ik bij eind februari met mijn weeklys dus vond ik het tijd worden voor een “het jaar tot nu toe” pagina. Hierin schrijf ik mooie, leuke maar misschien ook minder fijne herinneringen. Het is eigenlijk een samenvatting van december tot en met februari! Ik vind hem, ondanks dat hij erg simpel is, erg leuk geworden!

Aangezien ik de laatste tijd wat minder lekker in mijn vel zit leek mij een motivatie pagina wel toepasselijk! Ik heb op speciaal papier allemaal quotes geschreven/getekend en deze vervolgens ingeplakt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Ik weet zeker dat ik veel zal hebben aan deze spread!

Als laatste wil ik graag nog mijn weightloss pagina laten zien. Dit is een pagina waar op ik mijn voortgang kan bijhouden. Als ik afgevallen ben kleur ik het vakje in met mijn huidige gewicht erop. Dit lijkt me een leuke manier om gemotiveerd te blijven! Hopelijk vliegen de 8 kg er op deze manier vanaf!

Nou dit is het tot dus ver! Ben je enthousiast geworden? Laat het me weten! 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s