Ze is er!

Van vrijdag op zaterdag nacht is ze dan eindelijk geboren! Mijn kleine nichtje. Ze heeft de naam Emily Sophia gekregen en is de mooiste baby die ik ooit heb gezien. En aangezien de kleine nu geboren is en de mama en papa onze mand met cadeautjes heeft gekregen kan ik nu eindelijk laten zien wat ik gemaakt heb voor Emily!

Toen ik hoorde dat Suzanne zwanger was had ik eigenlijk meteen al een thema in mijn hoofd! AAPJES! Vooral omdat het nog even zou duren voor het geslacht bekend zou worden en aapjes voor jongens en meisjes prima kunnen 🙂 Maar Michael die vond een dieren thema leuker, dus niet alleen aapjes. Ook prima, dan doen we dat 🙂

Ik wilde dus wel één aapje haken. Deze is er gekomen in de vorm van een lappenpop. Kijk nou hoe ontzettend leuk!

Daarna wilde ik graag een bijtring omhaken. Dit was best een zoektocht want ik had echt geen idee wat ik wilde. Toen zag ik online een bijtring met een neushoorn erop en ik was verkocht! Tijdens onze vakantie is de neushoorn uit mijn haaknaald gekropen.

Ik wist dat ik ook nog een wat grotere knuffel wilde maken. Ik twijfelde tussen een olifant en een giraffe. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de giraffe! Deze knuffel was het meeste werk maar ook wel echt het leukste om te maken! Ondertussen wisten we het geslacht dus heb ik voor leuke meisjes kleurtjes gekozen. Ik vind hem erg leuk en vrolijk geworden! 🙂

Verder hebben we nog een aantal dingen gekocht zoals een super leuk pakje met voetjes eraan en wat kleine knuffeltjes. Ook hebben we wat shampoo en douchegel gekocht van Zwitsal, de nature collectie en ook slofjes en sokjes mochten niet ontbreken. Ik vind het een ontzettend leuk pakket geworden! 🙂

2 gedachtes over “Ze is er!

  1. Florence

    Je hebt een prachtige mand gemaakt Maan. De eigen gemaakte dieren zijn erg mooi gehaakt en zien er grappig uit.
    Voor wat betreft je opmerking “de mooiste baby die ik ooit heb gezien”… daar ben ik het mee eens. En wij zijn heel objectief, toch…?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s