Het is haar gewoon gelukt

Niemand geloofde in haar behalve ik.

Afgelopen schooljaar is mijn zusje gezakt voor haar opleiding dierverzorging. School zei tijdens de uitslag ‘Dit hadden we het hele jaar al wel zien aankomen’ waarom ze mijn zusje hier niet over hebben ingelicht blijft een raadsel. Feit blijft dat mijn zusje haar papiertje niet kreeg. Ze moest haar stage opnieuw doen en daarna opnieuw examen doen. School had geadviseerd om een niveau terug te gaan, dus van 3 naar 2. Iedereen vond dit top, goed idee, doen. Ik daarentegen vond dit een slecht plan. Mijn zusje is niet dom. Zij kan dit. Ik was daar van overtuigd. Mijn zusje heeft gisteren examen gedaan en besloten om tegen ieders advies in te gaan voor niveau 3. Vol spanning heb ik gewacht op het verlossende berichtje. Mevrouw is gewoon geslaagd. En gewoon op niveau 3. Het mooiste van allemaal: ZE IS GESLAAGD MET EEN 9! Wat nou ‘je kan het niet’. Wat nou ‘doe maar een niveau lager’. Ze heeft het gewoon geflikt.

Ja, ik ben een ontzettend trotse zus. Vanavond gaan we het vieren en krijgt ze een leuk cadeautje van me. Wat dat blijft nog even geheim 😉 Je weet maar nooit wie er mee leest.

2 gedachtes over “Het is haar gewoon gelukt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s