Marteling

Vanmorgen had ik weer een afspraakje met Mark op het programma staan. Mark is mijn fysiotherapeut.

Nadat we kort hadden besproken hoe ik mij de afgelopen tijd voelde (beter maar absoluut nog niet de oude) onderzocht hij mij. Ik was al minder stijf maar er zaten nog zeker een aantal pijnlijke plekken en blokkades. Ik moest op mijn buik gaan liggen en toen begon het. Mark begon als een bezetene aan de huid rond mijn ruggengraat te trekken. Dit had hij eerder al eens bij Michael gedaan en die zei dat het wel een beetje pijn deed. Nou laat dat beetje alsjeblieft weg. IK GING KAPOT.. conclusie; mijn weefsel is nog niet hersteld vandaar dat ik zo kapot lag te gaan.

Het trekken aan mijn ruggengraat zou moeten helpen om de blokkade tussen mijn bovenbeen en rug op te lossen. Nou prima, dan moeten we dat natuurlijk proberen zei ik heel optimistisch. Inmiddels ben ik bang voor mijn volgende afspraak haha.

Mark heeft mij ook weer ingetapet omdat ik op die manier een betere houding heb gedurende de dag en aangezien ik weer moet werken en dus de hele dag zit leek een beetje tape om me overeind te houden geen overbodige luxe.

Ik mag nog steeds niet hardlopen en niet fietsen/wielrennen… Wel wandelen.. En als er één ding is wat ik oersaai vind dan is het wandelen, wel werkt het dus ga ik hier maar stug mee door. Ook heb ik een aantal oefeningen gekregen die ik twee keer per dag moet doen.

De komende weken moet ik mij nog een beetje rustig houden en waarschijnlijk mag ik rond eind februari weer mondjesmaat gaan sporten. Niet forceren en luisteren naar mijn lijf! Ik moet zeggen dat ik positief naar mijn herstel kijk. Ik voel mij al stukken beter als 3 weken terug. Ik heb nog wel pijn en dit word in de loop van de dag erger maar door te wandelen zakt dit weer iets. We zullen zien hoe het de komende weken gaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s