Beauty behandeling voor Skywalker

Zoals jullie weten heb ik twee harige viervoeters in huis. Luke en Skywalker. Luke heeft lang stijl haar waar je eigenlijk niks aan hoeft te doen. Af en toe kammen en dat is het dan wel. Skywalker heeft een erg lastige vacht. Het vervilt en klit als je er alleen al naar kijkt. Een bezoekje aan de trimmer was dus geen overbodige luxe.

Michael pakte het reismandje van boven en zette deze in de woonkamer. Meteen sprong Luke er bovenop en deed een dutje. Ik had al tegen Skywalker gezegd dat hij een beauty avondje tegemoet zou gaan maar echt enthousiast was hij nog niet. De rit in de auto was veel gemiauw, van die zielige miauwtjes. Aangekomen bij de trimmer was hij nog een beetje bang voor wat komen ging.

De trimster was ontzettend goed met Sky. Stelde hem gerust en daardoor was Sky best rustig. Leuk vond hij het niet maar hij gaf zich er wel aan over. Een uur later was Sky nog steeds een haarbal maar dan zonder klitten!! Missie geslaagd!

De terugweg naar huis zat Skywalker in zijn mandje op de achterbank. Geen geluidje werd er gemaakt. Even dachten we dat we met een leeg mandje naar huis waren gereden maar zodra de autodeur openging begon Skywalker weer als een malloot te miauwen.

Binnen aangekomen was Luke boos en begon te blazen tegen Skywalker. Hij zal wel jaloers zijn geweest. Inmiddels is alles weer rustig en zijn ze weer beste vriendjes.

De trimster heeft een blog en vroeg of ze een stukje mocht schrijven over Skywalker. Maar natuurlijk! Indien jullie geïnteresseerd zijn kan je via deze link het stukje lezen.

Over een halfjaar mag meneer weer, kijken of hij het dan leuker vind.

Een gedachte over “Beauty behandeling voor Skywalker

  1. Pingback: Luke en Sky kregen een beauty behandeling! | Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s