Klaagzang..

De rugpijn houd nog steeds aan, ik heb nog steeds fysio en loop ook nog steeds iedere dag. Ik merk dat mijn lichamelijke klachten zijn weerspiegeling hebben om mijn geestelijke gestel. De sparkling is er gewoon af. Ik word wakker met pijn en heb er dan eigenlijk al meteen geen zin meer in. Op mijn werk word ik van niks blij, eerlijk is eerlijk, ik vind alles bijzonder irritant. In het verkeer kan ik ook niks hebben.

Michael doet ontzettend zijn best om me op te vrolijken. Hij kookt als ik het niet trek. Hij stofzuigt, doet de vaatwasser in en uitruimen. Erg lief maar ik word er niet blij van. Zaterdag zijn we naar de vakantiebeurs geweest. Dit was erg leuk maar ik was toch niet mezelf. Ik sprong niet uit bed met een yeah gevoel. Normaal houd ik echt van dat soort uitjes en tel ik er echt naar af maar nu was ik er nogal nuchter en neutraal onder..

Als ik niet heel rap weer wat meer kan, weer mag sporten en het belangrijst: zonder pijn wakker word dan denk ik dat ik ontplof.. Ik moet echt mijn sparkle terug vinden want anders weet ik niet of ik dit volhoud…

Sorry jongens voor deze klaagzang maar soms is het gewoon niet anders.

Een gedachte over “Klaagzang..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s