Kliederen met waterverf

Op internet zie ik de meest fantastische pagina’s voor in je Bullet Journals. Allemaal gemaakt met waterverf. De één lijkt echt op een galaxy en de ander is gemaakt met fineliner en dan ingeschilderd met waterverf. Stuk voor stuk prachtig.

Ik dacht, daar kan ik vast ook wel wat mee. Ik kocht waterverf bij de action. Deze verf is van bagger kwaliteit… Hij droogt op maar laat een soort poeder achter waardoor de verf blijft afgeven, zelfs op speciaal papier.. Ik moet dus nog opzoek naar een palletje van van Gogh.

Ik wilde een pagina maken voor bij mijn Februari set up. Deze staat in het teken van liefde vanwege Valentijnsdag. Ik ben begonnen met het afplakken van het woord ‘LOVE’. Ik wilde namelijk om de letters heen een soort wolk effect creëren en de letters moesten uiteraard wit blijven.

Vervolgens ben ik gewoon wat waterverf langs de tape gaan verven. Dit heb ik gedaan met vrij veel water zodat het wat zou uitvloeien. Op het laatst heb ik nog wat verf spetters toegevoegd.

Eerst tape geplakt, daarna random geverfd rond de tape

Na dat het goed gedroogd was bleek dus dat de verf af bleef geven. Erg jammer want als je de pagina dan in je Bullet Journal plakt dan word het een rommeltje. Ik heb de pagina daarom voorzien van een laagje transparante tape. Niet de mooiste oplossing maar voor een eerste keer ben ik zeker niet ontevreden!

Het eindresultaat!

Binnenkort even verf kopen van betere kwaliteit en dan gaan we nog eens een keer een beetje kliederen!

Wat vind jij van het eindresultaat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s