Ughh..

De wekker ging om 06.00 uur en ik voelde me goed! Ik poetste mijn tanden, fatsoeneerde mijn haar en lepelde een schaaltje yoghurt leeg. So far so good!

Ik stapte mijn huis uit en zag ijs.. IJS?! Daar had ik niet op gerekend maar oké ik zal moeten krabben. Prima.. Aangekomen bij mijn auto zag ik dat er achter mij een Peugeot geparkeerd stond. Verdomd dicht op mijn bumper.. Hmm dat gaat wat worden, ach als er niks voor je staat…

Voor mij stond een Mercedes. De ruiten waren al helemaal schoon dus lang zal hij er niet gestaan hebben. Achter de Mercedes waren zeker 3 lege parkeervakken. Toch vond de eigenaar van deze auto het nodig om maar 3 cm tussen mij en zijn bumper te laten. WAAROM?!…

Nadat mijn ruiten schoon waren ging ik in mijn auto zitten. Hoe pak ik dit aan. Achter heb ik 5 cm en voor ongeveer 3… Nou dat word een uitdaging.

Ik startte mijn motor, haalde de handrem eraf, gooide hem in zijn eerste versnelling en bewoog 1 cm naar voren. Gooide mijn versnelling in zijn achteruit en ging weer 2 cm naar achteren. Dit alles met heftige stuur bewegingen.. 10 (Ja echt..) minuten later stond ik eindelijk buiten het vak.

De weg naar mijn werk ging soepel. Geen gladheid en weinig files. De laatste bocht bij mijn werk ging het echter fout. Ik kon niet meer remmen door de gladheid en gleed zo hoppa de bocht door. Gevaarlijk, sjonge jonge..

Ik parkeerde mijn auto in een parkeervak en stapte uit. Liep naar mijn passagiersdeur en opende deze zodat ik mijn tas kon pakken. Hoppa daar lag ik. Op de grond.

Tijdens mijn val had ik als reactie gezocht naar iets wat ik kon beet pakken. Dit werd de zijkant van mijn auto alleen had ik mijn sleutelbos nog in mijn hand. Oeps een kras.. Goed beging van de dag zo.

Hopelijk is jou vrijdag beter begonnen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s