Ik weet het niet meer..

Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen dus begin ik maar gewoon.
Ik ben op. Kapot. Gesloopt. Geestelijk naar de knoppen. Ik kan niet meer ontkennen dat ik hulp nodig heb. Ik kan het niet meer alleen. Lichamelijk krijg ik steeds meer problemen die allemaal komen door stress. Stress die ik niet alleen kan trotseren.
Ik heb vrijdag een afspraak bij de huisarts om te kijken voor psychische hulp.

Eerlijk, ik weet het gewoon even niet meer. ik weet alleen dat mijn eigen karakter me in de weg zit. Als ik van mijn karakter kon scheiden dan deed ik dit.

Vrijdag gaan we horen wat het plan word. Word het de poz of word het de GGZ. We zullen het zien, wel weet ik dat er nu iets moet gebeuren want anders duurt het nog verdomd lang voordat ik weer gelukkig kan zijn..

2 gedachtes over “Ik weet het niet meer..

  1. ingridw57

    Ik kan alleen maar zeggen sterkte. Misschien kun je emdr therapie opperen. Als ik je zo lees(al langere tijd)verwondert mij dit niet. En denk dat emdr je daarbij zou kunnen helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s