Ik weet het niet meer vervolg

Afgelopen vrijdag zat ik in tranen bij mijn huisarts. Tussen de tranen door heb ik geprobeerd te vertellen wat er scheelt. Het was fijn om eindelijk hardop te kunnen zeggen dat het niet zo goed gaat. Om toe te geven dat ik hulp nodig heb.

De huisarts begreep dat het me heel hoog zit. Dat ik niet meer weet hoe ik er op eigen kracht uit kom.

De huisarts gaf aan dat ik twee opties heb. Psycholoog of een coach. Bij de psycholoog word het praten, praten en nog meer praten en bij de coach is het praten, praten, tips en handvatten om in de toekomst niet weer af te glijden.

Ik heb in het verleden met meerdere psychologen gepraat en uiteraard heeft dat best geholpen alleen echt handvatten heb ik nooit gehad. Bij die coach denk ik te kunnen leren hoe ik om moet gaan met de druk en de stress zodat als er weer een stressvolle periode aankomt ik dit aan kan zonder weer af te glijden.

Het word dus de coach. Maandagochtend heb ik al mijn intake. Ik hoop dat ik daarna snel kan beginnen met therapie en weer snel uit dit dal ben. We zullen het meemaken.

Bedankt allemaal voor de steun en de lieve berichtjes, het is fijn om te weten dat mensen aan mij denken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s