Therapie enzo..

Afgelopen maandag had ik mijn intake bij Joke, mijn therapeut.
Dit was een fijn gesprek. Ze heeft uitgelegd wat het behandelplan is en ik heb verteld wat ik graag zou willen. Al met al een goed gesprek en ik voelde mij daarna best opgelucht. Op mijn werk aangekomen wilde ik graag open kaart spelen met mijn baas. Leek mij wel zo netjes.

We gingen in de vergaderzaal zitten en ik veronschuldigde mij alvast voor mijn tranen want ik ging hoe dan ook huilen. Tussen mijn tranen door vertelde ik dat ik er een beetje doorheen zit, dat ik begonnen ben met therapie zowel in mijn eigen belang als in het belang van de zaak want door therapie hoop ik te voorkomen dat ik uitval. Mijn baas knikte en vond het vervelend voor me. Toen ik weer een beetje bijgekomen was zei die ‘we moeten het ook nog even over je contract hebben’ dit kaarte hij aan omdat Joke zei dat de werkgever vaak wel bereid is therapie te betalen, dit had ik dus ook gevraagd. Ik bedoel nee heb je en ja kan je krijgen toch ;).
Jeroen zei dat ze waarschijnlijk mijn contract niet gaan verlengen. Ze denken niet dat ze de strijd aan kunnen met me. Ik was flabbergasted. Zei hij dit nou omdat ik therapie heb? 3 weken terug zei hij nog dat de intentie er wel was om mijn contract te verlengen. Ik snapte het niet en dat zei ik ook..

Dinsdag en woensdag ben ik thuis gebleven, ik moest even op adem komen. Ik moest het even allemaal laten zinken.
Donderdag zou Jeroen er op terug komen dus donderdagochtend stapte ik in mijn auto opweg naar Pijnacker. Rond half 11 vroeg Jeroen of ik even een momentje had voor hem. UITERAARD!

We gingen zitten en toen Jeroen zei ‘ik zal er niet omheen draaien’.. Toen wist ik al genoeg. De reden vind ik nog steeds raar vooral omdat ze mijn geestelijke gestel dus hebben laten meewegen bij het oordeel.. Maar ik kan niks anders doen dan mij hier maar bij neer te leggen.
Donderdagmiddag had ik therapie dus is dit ook even besproken. Joke denkt dat het goed is. Ik voelde zelf natuurlijk al een aantal weken aan dat er iets speelde, dat ik aan het lijntje gehouden werd. Ik moet nu gewoon even de tijd nemen om bij te komen. Ik heb twee sollicitaties verstuurd en zal binnenkort het UWV moeten benaderen want zonder mijn salaris gaan we het never nooit niet redden.

Ik ben op het moment verdrietig en boos maar ik denk dat teleurgesteld de lading beter denkt. Ik lig goed in de groep en ga iedereen oprecht heel erg missen. Maar misschien is het inderdaad wel goed. Ik moet het gewoon even laten bezinken..

2 gedachtes over “Therapie enzo..

  1. Super dat je hulp hebt gezocht! Met je blog kan je een voorbeeld zijn voor velen dat als het niet gaat, je hulp kan zoeken en dat het oké is. Er bestaat nog veel te veel taboe rond psychische problemen! Jammer dat je werk zo heeft gereageerd, gelukkig dat je nu kan uitkijken naar je nieuwe werk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s