Het was even stil

Nou ik ben weer boven komen drijven hoor. Ik was even een paar weken van de radar verdwenen. Het ontslag bij Luiten viel me erg zwaar vooral omdat de reden tot op de dag vandaag niet duidelijk voor me is. Daarbij is er daarna gedoe ontdaan over de afrekening en de aanzegvergoeding waar ik recht op heb. Dit is me allemaal niet in de koude kleren gaan zitten. Vooral m’n afgelopen twee weken vrij voelde niet als vrij en ik heb er daarom ook maar slecht van kunnen genieten..

Maandag begin ik bij mijn nieuwe baan. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk er echt heel erg naar uit! Eindelijk weer iets doen waardoor ik me waardevol vol. Deel van een team zijn. Een ritme hebben. Ik kijk er echt naar uit 😊

Ik ben dus weet boven water en zal de komende tijd weer wat vaker wat posten!

Fijn weekend alvast allemaal 😘

Een gedachte over “Het was even stil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s