Londen

Vrijdagochtend vertrok ik samen met Rebecca naar Londen. De heenreis was prima. 2 uurtjes vertraging vanwege de mist maar verder geen bijzonderheden.

Londen zelf was super. We hebben lekker gegeten en zijn twee avondjes wezen stappen en hebben hele leuke mensen ontmoet.

Op zaterdag hebben we zelfs meegelopen met de protestmars tegen de brexit! Heel indrukwekkend om mee te maken.

De terugreis daarentegen was VRESELIJK.

We hadden kaarten gereserveerd voor de bus (National express). Maar die waren schijnbaar dubbel geboekt, dus we hadden dikke vette pech. Uiteindelijk een taxi geregeld voor 125 pond. Aangekomen op de luchthaven ging alles goed en zouden we het halen en toen brak er brand uit. We mochten gelukkig wel nog door de tassen controle en daarachter moesten we met zijn alle wachten. Op een gegeven moment was alles weer veilig en mochten we weer verder onze reis voortzetten. Onze vlucht tijd was alleen al verstreken. Zouden we het nog gaan halen?

We hebben gerent. In onze dikke winterjassen. Ik heb tegen zeker 30 mensen “sorry, watch out, sorry, need to catch my flight, sorry” geroepen. Volledig buiten adem kwamen we aan bij de gate.

HET VLIEGTUIG STOND ER NOG.

Godzijdank konden we dus nog naar huis. En eerlijk, ik heb gehuild toen ik ons vliegtuig zag. Ik was in totale paniek de hele dag en het was een ongelooflijke ontlading toen ik zag dat ik toch maar huis kon.

Het was een reis met ongelooflijk leuke momenten maar ook met pure wanhoop. Een reisje met twee uitersten. Maar nu terugkijkend heb ik echt een top weekend gehad!

Wel een kleine kanttekening. Wil je op reis en is je budget niet zo groot? Laat je NIET verleiden een verassingsreis te boeken. Ze regelen alle goedkoopste opties voor je waardoor je ver buiten de stad zit met je hotel en je luchthaven een pokken eind reizen is. Goedkoop is in dit geval echt duurkoop!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s