Mijn stok achter de deur

Al weken, maanden zelfs wil ik een aantal kilo kwijt. Ik sport 3 keer (soms zelfs 4 of 5 keer als ik in een gekke bui ben) in de week en eet gezond. Echter val ik niks af..

Ik wilde meer gaan wandelen aangezien ik een kantoorbaan heb. Ook wilde ik kunnen zien hoe actief ik nou eigenlijk echt ben, zonder dat ik sport. Dus gewoon de dagelijkse stappen en de fietstochtjes naar het werk. Hierdoor kwam ik al snel uit bij een sportbandje of activity tracker. Natuurlijk heb je ook apps alleen heb ik op mijn werk mijn telefoon niet bij me, deze zit in mijn tas. Ik heb namelijk een Iphone van de zaak naast mijn prive telefoon en vind de hele dag rondlopen met twee telefoons nogal onzinnig. Een app zou dus niet werken. Het beste leek mij een bandje om mijn arm die mijn activiteit zou meten. Al snel kwam ik uit bij de Fitibt.

Na een korte zoektocht.. Want wie mij kent weet dat ik nogal van het impulsieve ben als ik iets wil.. Kwam ik uit bij de Fitbit charge 3. Mijn schoonzus heeft hem ook en is erg tevreden over het bandje. Vorige week vrijdag werd hij bezorgd en sinds dien draag ik hem.

Wat mij opvalt is dat ik eigenlijk qua stappen hartstikke goed zit. Ik zet minimaal 10.000 stappen per dag (op een werkdag) en zelfs 16.000 stappen op een vrije dag. Wel is mijn hartslag naar mijn idee vrij hoog, ik ben ook nog wel steeds wat gespannen dus dat zal wel de reden zijn. Ik ga gewoon de komende weken de boel analyseren en dan kom ik vast tot een logische reden waarom ik maar niet afval..

Kleine sidenote, uiteraard eet ik ook gezond. Anders is het logisch dat ik niet afval 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s