Helemaal stuk gaan en meer..

Goedemorgen lieve lezers!

Het is weer tijd voor een korte update. Mijn therapie bij Joke zit er op en ik merk dat ik er gemengde gevoelen bij heb. Enerzijds denk ik dat ik het alleen aankan, anderzijds ben ik ook bang mijn handvatten weer te verliezen. Ik moet voor mezelf denk ervaren dat ik het alleen kan, dan neemt die onzekerheid vanzelf af. Verder is er in de familie het één het ander gebeurd waar ik met respect voor mijn familie niet teveel over kan uitweiden. Wat ik wel kan zeggen is dat het conflict bij iemand anders begonnen is, ik er in betrokken ben, wat ik in eerste instantie helemaal niet wilde. Ik bedoel, ik heb genoeg aan mezelf. Ben keihard aan het vechten voor mijn herstel en dan gooit iemand er nog even een probleem bij, dat nota bene niet mijn probleem zou moeten zijn. Uiteindelijk vind de aanstichter nu dus dat het een conflict geworden is omdat ik het opgeblazen heb. Tja als jou moeder word aangevallen, niet direct maar via haar kinderen dan heb ik het recht dit ‘op te blazen’… Dit hele gedoe heeft me ook doen besluiten om mijn verjaardag, ik word in juni 25 en wilde een groot feest geven, toch klein te vieren. Ik vier mijn verjaardag liever met een handjevol mensen die echt om mij geven dan dat ik een avond lang toneel moet gaan spelen.

Ik liep al een tijdje met het idee er even uit te willen. Vooral door alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd. In oktober zijn Michael en ik 10 jaar samen dus een stedentripje leek mij een leuke verassing. In oktober gaan wij er dus even vier daagjes tussenuit. Aangezien het een verassing is en Michael misschien toch wel meeleest kan ik niet zeggen waar we heen gaan maar ik weet zeker dat super leuk gaat worden. Ik kan in ieder geval wel zeggen dat we er met het vliegtuig naar toe gaan 😉

Verder heb ik woensdag vanuit mijn werk meegedaan aan een proefles bootcamp. Zwaar joh, mijn spieren zijn twee dagen erna nog ongelooflijk beurs. Het was wel erg leuk dus ik heb mij opgegeven voor 10 lessen! Het is met collega’s in het Staelduinsebos, lekker in de buitenlucht dus! Ik werd al gewaarschuwd door de schoonfamilie: Je gaat helemaal stuk. Gelijk hadden ze haha.

En verder is het eigenlijk relatief rustig. Ik ben lekker aan het werk, dit gaat ook goed. Ik heb maandag weer en voortgansgesprek dus dan zullen we horen of ze nog tevreden zijn 😉 Voor nu dus lekker hard werken, sporten en vooral zoveel mogelijk proberen te genieten want als ik één ding geleerd heb de afgelopen maanden is dat als je niet geniet het leven aan je voorbij glipt. Leermoment voor de komende tijd is dus: Genieten! van alles, ook de kleine dingen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s