25 lentes jong

Het is alweer zo ver. Ik mag er weer een jaartje bij op tellen. Vandaag ben ik een kwart eeuw geworden!

Afgelopen jaar was zwaar. En heftig. En met vlagen echt helemaal niet leuk. Ik heb gehuild, gevochten (met mezelf vooral) en uiteindelijk hulp gezocht. Het was een jaar met ups maar vooral erg veel downs.

Inmiddels is therapie klaar. Ik heb m’n draai gevonden op m’n nieuwe werk. Ben aan het sporten en probeer gezonder te eten want dat schijnt de combinatie te zijn voor een gezond lijf en een vrolijke geest.

Ik probeer meer te ontspannen, wat altijd een pijnpunt geweest is bij mij. Ontspannen kan ik namelijk heel slecht, mijn hoofd staat namelijk nooit uit. Ik probeer nu vaker mijn telefoon thuis te laten als ik weg ga en lees dagelijks, sowieso voor het slapen gaan. Ik probeer mijn prikkels wat beter te plannen. Dus niet de hele dag werken en dan in de avond nog naar de bioscoop tot laat. Dat gaat simpelweg niet. Straks als echt alles in mijn bovenkamer weer rustig is gaat het misschien wel weer maar nu nog even niet en daar moet ik dan naar luisteren.

Het komende jaar ga ik verder werken aan mezelf. Luisteren naar mezelf. Lief zijn voor mezelf. Ik hoop dat mijn 25e levensjaar een top jaar mag worden, ik heb het verdiend.

Nu ga ik lekker een stukje taart eten, een kop koffie drinken en een goed boek lezen!

Fijne dag allemaal 🎉

Een gedachte over “25 lentes jong

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s