Geen galstenen!

Hallo allemaal!

Inmiddels heb ik de uitslag van mijn echo en godzijdank heb ik geen galstenen!!!!

Ik heb wel een maagzweer. Jippie. Geweldig. Top. Echt… En mag dus 6 weken pillen slikken en hopen dat het daarna voorbij is.

Het frustreert me wel.. eerst heb ik een beknelling in m’n rug/bovenbeen, 3 maanden moeten revalideren. Tussendoor nog even overspannen geraakt, waarom niet.. 5 maanden Therapie. En dan nu weer dit. Houd het dan nooit op?????

Goed ik moet dus nu iedere dag medicijnen slikken voor 6 weken lang. Ik moet letten op wat ik eet. Letten op de signalen van mijn lijf en daar dan naar handelen, uiteraard. En ik moet ontspannen. Stress veroorzaakt de klachten namelijk niet maar het houd ze wel in stand..

Ik ben voorlopig dus weer even zoet. Fantastisch. Ik hoef me dus niet te vervelen.

Om positief af te sluiten: ik heb een nieuwe functie op m’n werk. Zeg maar dag tegen de emballage medewerker en hallo tegen de packaging planner. Ja ja bekt lekker hè 😚🤗

Tot de volgende keer! 👋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s