Mijn eerste HelloFresh box

Goedemorgen allemaal!

Een paar weken terug kreeg ik een code van mijn schoonzus voor een gratis box van HelloFresh. Afgelopen zaterdag is deze bezorgd en heb ik 5 dagen kunnen testen of HelloFresh iets voor mij is. Hier onder mijn bivindingen 😉

De box word geleverd tussen een tijdframe en je krijgt een berichtje met de tijd (deze kan een halfuur afwijken). Op de juiste tijd kwam de bezorger van HelloFresh mijn box brengen. Het was een grote doos want ik had 5 maaltijden besteld. In de doos zat alles netjes per maaltijd verpakt met daarbij een envelop met de recepten erin. Ook zat er een gratis Blond 0.0% biertje in.

De recepten zijn goed te volgen (zelfs voor mij en ik ben echt geen held in de keuken). Ik heb 5 hele verrassende gerechten gegeten en veel dingen geproefd die ik nog nooit gegeten had zoals venkel en orzo. Iedere avond weer zei ik “dit was tot nu toe het lekkerste”. Zoals je leest ben ik dus heel erg enthousiast en ga ik zeker vaker een box bestellen. Het is makkelijk, vers en je hebt veel keuze uit gerechten waardoor je iedere avond iets lekkers en verrassends kunt eten.

Linksboven: penne met zelfgemaakte broccolipesto
Linksonder: zoete aardappel stamppot met kruidenkaasblokjes
Rechtboven: naanpizza met buffelmozzarella
Rechts midden: risotto van orzo met victoriabaarsfilet
Rechtsonder: japanse ramen met gebakken schelvisfilet

Voora de penne met zelfgemaakte broccolipesto was erg verrassend. Ik ben eigenlijk niet zo’n broccoli fan maar dit was echt heel erg lekker vooral in combinatie met de cherrytomaatjes. Ook de zoete aardappel stamppot was super lekker! En de andere drie gerechten zijn ook enorm in de smaak gevallen, juist omdat het gerechten zijn die ik zelf niet snel zou kiezen. Door de box van HelloFresh heb ik dus 5 dagen gezond, lekker en erg verrassend gegeten! Ik ga niet iedere week een box bestellen omdat het voor mij alleen best prijzig is maar iedere maand komt er zeker een box!

Heb jij wel eens een maaltijdbox besteld?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s