Hij is op zijn knie gegaan

Ik kan hier heel veel woorden aan vuil maken maar dat ga ik niet doen. Michael is op zijn knie gegaan! Hij heeft mij ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig (met dikke tranen van vreugde) JA gezegd!

Nu gaan we alles plannen zodat we nog voordat we naar Amerika gaan kunnen trouwen. Dit zal ergens tussen mei en augustus 2020 zijn, verwachten we. Ik ben er helemaal stil van, wat voelt het goed dat Michael met mij deze stap wil zetten!

Dit was het even voor nu! Binnenkort zal ik er nog wat verder op in gaan. Want hoe ging het aanzoek? Dat horen jullie later!

Dikke knuffel van Maan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s