Word 2020 dan ons jaar?

Het is jullie vast allemaal niet ontgaan dat de afgelopen jaren zwaar waren. met vlagen zelfs ontzettend klote. En natuurlijk soms ook wel heel erg leuk. Eigenlijk waren de afgelopen jaren een rollercoaster. Ik heb nog nooit zoveel emoties door elkaar heen gevoeld als in de afgelopen 6 jaar. Natuurlijk verdriet en boosheid vanwege mijn vaders overlijden. Geluk vanwege ons prachtige paleisje en vervolgens onze twee pluizige vrienden. Verdriet toen ik mijn baan verloor. En blinde paniek toen ik vorig jaar in therapie ging. Maar ook weer geluk toen ik een baan kreeg bij Harvest House. Van alles wat dus.

Als je een aantal jaren hebt gehad waarin alles op wat voor manier dan ook tegenzit en vrijwel niks vlekkeloos verloopt begin je je toch af te vragen of er ooit een jaar komt dat echt hét jaar moet zijn. Het jaar waarin alles klopt. Ik denk dat 2020 best wel eens dat jaar zou kunnen worden.

Zoals jullie weten ben ik 2.5 week geleden ten huwelijk gevraagd. Meneer Ton ging op zijn knie. God wat was het romantisch. Hij had gekookt en rozen gekocht. Kaarsjes aangestoken en romantische muziek op gezet. En toen, ja hoor, toen ging hij op zijn knie met een prachtige ring. Het was perfect. Sinds het aanzoek hebben we niet stil gezeten en inmiddels hebben we een trouwdatum en de locatie voor de ceremonie is geregeld. Aan de rest word nog gewerkt.

Als we dan getrouwd zijn vliegen we naar Amerika. Voor onze droomreis. Lekker 3.5 week rondrijden en genieten van de drukte van de steden afgewisseld met het mooie van de natuur. Ik kijk er enorm naar uit!

2020 moet dus wel hét jaar worden. Het kan toch bijna niet anders?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s