plannen plannen plannen

Goedemorgen allemaal!

Inmiddels zijn we volop aan het plannen en aan het regelen. We zijn inspiratie aan het opdoen, locaties aan het bezichtigen, vrij aan het vragen en nog veel meer! Allemaal zodat we op 29 mei kunnen trouwen 🙂

Ik heb een afspraak gemaakt voor het passen/uitzoeken van mijn trouwjurk samen met mijn entourage (moeder, schoonmoeder en zusje). We hebben vanmiddag een afspraak bij een restaurant voor het diner na de ceremonie.

De locatie van de ceremonie hebben we enkele weken terug al bekeken en daarna meteen geboekt, dit was nog best lastig aangezien we op 20-05-2020 wilde trouwen. Dit kon wel bij de gemeente maar niet bij het restaurant waar we later naartoe willen gaan. Toen bedachten we 22-05-2020 echter is dan de gemeente dicht omdat het de dag na hemelvaart is. Dan zit je even met je handen in het haar, WAT NU!? uiteindelijk heeft Michael de knoop doorgehakt en zijn we voor 29-05-2020 gegaan. Het is de vrijdag voor het pinksterweekend waardoor iedereen ook de maandag na het trouwen nog lekker vrij is.

Als de locatie voor het diner definitief is kunnen we weer verder gaan plannen. Datum en locaties waren even de hoogste prioriteit. We willen nu nog kijken voor een fotograaf omdat we de dag graag goed willen vastleggen. We willen een fotograaf die spontane foto’s maakt, dus niet allemaal erg geacteerd. De prijzen liggen erg uit elkaar waardoor het nog best een zoektocht word om een fotograaf te zoeken die én mooie foto’s maakt én binnen ons budget past. Gelukkig hebben we nog even de tijd.

Nog genoeg te regelen dus! Ik heb er zin in 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s