de eeuwige strijd

Jullie hebben het al vaker gelezen hier. Mevrouw van Bergen moet aan de bak, er moeten wat kilo’s af. Iedere keer als ik dat schreef was de motivatie er zeker 3 weken, misschien 4 als ik heel erg mijn best deed. Inmiddels zitten alle ooit verloren kilo’s er dubbel en dwars weer aan en stoor ik mij mateloos aan dat buikje wat net niet lekker strak onder de rand van mijn broek valt. In mei moet/wil ik dé perfecte trouwjurk aan. Punt is dat met alleen corrigerend ondergoed die buik echt niet spontaan verdwenen is. Mevrouw van Bergen moet dus écht aan de bak dit keer. Maar ipv keihard alle calorieën schappen en 5x in de week sporten gaan we het dit keer even iets verstandiger aanpakken. Geen calorieën schappen dit keer. En 5x in de week sporten gaan we ook niet doen. Wat dan wel?

Dit keer ga ik ‘verstandig’ afvallen. Gezond eten en genoeg, ik wil geen honger hebben want dan gaat het mis. Uiteraard ga ik er ook bij sporten maar niet zo overdreven als bij mijn vorige pogingen. Gewoon 2 of 3 keer in de week een stuk hardlopen en iedere dag een stuk wandelen. Moet te doen zijn dacht ik zo 😉

Ik hoef ook geen kilo’s af te vallen. Al verlies ik maar één kilo, prima. Wel wil ik mijn lijf wat strakker krijgen. Ik heb op zolder een aantal kettlebels staan, ook heb ik een springtouw en een yoga matje. Ik wil dus in ieder geval een paar keer per week een halfuurtje aan de slag met de gewichten. Ik denk dat iets gespierder zijn veel doet voor mijn houding en dan lijkt het buikje automatisch kleiner, ook als die dat niet is 😉

We gaan dus weer aan de slag. Hopelijk dit keer met meer succes 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s